Naast dat we zelf schrijven over onze reis zijn er, wonderlijk genoeg, af en toe ook andere mensen die dat doen. Het lijkt ons leuk om op deze pagina deze verhalen met jullie te delen.
De publicaties staan van nieuw naar oud.

KLIK op de afbeelding om het hele artikel te lezen.


December 2019 – Curaçaos dagblad Amigoe

We waren nog maar kort op Curaçao toen via Facebook een reporter van Amigoe ons benaderde. Amigoe is hier een veel gelezen gerenommeerde krant. Er zijn behoorlijk wat wereldzeilers op het eiland maar lokale mensen horen niet snel persoonlijke verhalen van hen. Judith kwam dus bij ons aan boord en heeft op basis van ons geanimeerde samenzijn een erg mooi artikel gemaakt.

Mei 2019 – Zilte wereld

‘Zilte wereld’ is een online zeilersmagazine. Elke maand komt een wereldzeiler aan het woord om te vertellen over hun avonturen en plannen voor de toekomst. Wij werden gevraagd voor de Mei editie vorig jaar.
Als je op de foto klikt kun je het artikel lezen maar het hele magazine doorbladeren is natuurlijk ook leuk (wij staan op blz. 78).

Juni 2019 – Interview Jenneke in Sestra

Sestra is een christelijk vrouwenmagazine. Alhoewel Bart ook welkom was bij het interview heb ik het toch alleen gedaan. Ik vond het mooi om een keer, in plaats van zeiltechnische zaken, meer mijn persoonlijke verhaal te vertellen. Schrijfster Maria heeft er een heel mooi stuk tekst van gemaakt. Het artikel maakte deel uit van het zomernummer, hier kun je de editie kopen.

Februari 2019 – Zeilen

Na onze anker blunder op Alderney schreven wij een korte blog. De redactie van Zeilen belde ons een dag later op met de vraag of ze een deel van de blog mochten plaatsen in de komende editie, omdat het nou eenmaal leuk om naast stoere verhalen ook blunders te delen met elkaar.

April 2018 – Vertrekkerseditie Zeilen

Het tijdschrift ‘Zeilen’ heeft in onze voorbereidingstijd een grote rol gespeeld. Met name natuurlijk de jaarlijkse vertrekkerseditie: een editie vol inspirerende verhalen van vertrekkers en een boel nuttige informatie, heerlijk leesvoer voor dromende muzikanten :). En toen… werden we zélf ineens gevraagd voor een vertrekkersverhaal. Een hele mooie mijlpaal om jezelf in de vertrekkerseditie te zien staan, als een echte coming out. Nú gaan wij dus ook! 😀