Ben jij ook zo iemand die nét iets te vaak op dit soort reisblogs rondklikt tussen je ZOOM meetings door?
Heb je misschien ook dromen? Zou je wel ander werk willen doen of bij je huidige werkgever meer uitdaging willen? Wellicht ben je überhaupt op zoek naar werk of zit je met een burn-out thuis…
Voor bijna iedereen is het nuttig om mee te doen met deze actie!
Let op: inschrijven kan tot 1 december.

Hoe werkt het?

  • Je bent 18 jaar of ouder, nog niet met pensioen en je vindt het nuttig om over je loopbaan na te denken. Werkzoekend, studerend, of prima op je plek; dat maakt niet uit!
  • Je schrijft je in door het formulier op deze pagina in te vullen.
  • Je wordt benaderd door MEERbaan en doorloopt de volgende stappen:
    • Online invullen van een Arbeidsmarktscan over o.a. je kwaliteiten, drijfveren en leervermogen.
    • Het voeren van een aantal online loopbaanadvies gesprekken van in totaal 4 uur. De gesprekken gaan over vragen als ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’ maar ook over mogelijke knelpunten in de toekomst en de concrete vervolgstappen die je kunt nemen.

Waarom is het gratis?

De overheid vindt het erg belangrijk dat werknemers op de juiste plek zitten. Ze hebben er baat bij dat mensen switchen van werkplek of functie vóórdat ze overspannen raken, indutten of hun baan verdwijnt. Door technologische ontwikkelingen en klimaatverandering is het niet voor alle banen zeker of ze in hun huidige vorm blijven bestaan. Bovendien kan de Corona crisis je baan meer veranderen dan je lief is. Daarom stimuleert de overheid om al in een vroeg stadium na te denken over je werk en stelt daarom subsidie beschikbaar voor loopbaanadviestrajecten, uitgevoerd door geselecteerde loopbaanprofessionals. Deze loopbaanprofessionals bieden vervolgens deze gratis trajecten aan aan iedereen die dit wil.

Waarom sponsor ik Sailing Tutti hiermee?

Met één van die loopbaanprofessionals lagen wij geankerd bij Lanzerote en dronken we in Suriname wijntjes op elkaars boot. Deze gedreven solozeiler is inmiddels terug naar Nederland gezeild en runt nu weer volop zijn mobiliteitsbureau MEERbaan. Zeilers weten nou eenmaal hoe het is om dromen te hebben, plannen te maken en flexibel om te gaan met veranderende situaties.
Toen hij hoorde dat ook wij tijdelijk in Nederland zijn om geld te verdienen (met een arm uit de kom snik snik) bedacht hij een plan om elkaar te helpen. Weliswaar verdient hij z’n brood (en ankerketting) met loopbaantrajecten vanuit de overheid, hij moet wel zélf de mensen werven. En precies daar kunnen wij hem mee helpen. Hij biedt ons een leuk bedrag per individu die zich via ons aanmeldt zodat ook wij hiermee ons brood (en nieuwe dinghy) kunnen verdienen.
Het enige dat deze actie je kost is tijd. Tijd die ons én jezelf iets gaat opleveren, geweldig toch?


Ja! ik doe mee!


We gebruiken je gegevens uiteraard alleen om je te benaderen over je aanmelding.

Vergeet niet deze actie te delen met mensen in je omgeving die hier baat bij kunnen hebben!

Alvast bedankt 🙂 –