Terwijl de wereld stilstaat
word jij voor ons geboren
Je hebt hele mooie oogjes
en haren op je oren

Het is een drukke wereld
maar niemand is op straat
We missen ons bezoek wel
maar zijn blij dat jij bestaat!


Beste trouwe volgers,
Met vreugde kunnen wij u meedelen dat ons gezin is uitgebreid met één nieuw lid: we hebben een baby! We hebben weleens verteld dat we krijgers zijn, maar zoiets moois hebben we nog nooit gekregen; een kind. Gloednieuw, nog nooit mee geknuffeld.

Verhuisauto

Vanwege de totale lock-down zaten we vanaf vorige week maandag opgesloten op de boot. De werf ging op slot. We besloten daarom dinsdag al naar ons appartement te gaan. Toen we rond 17.00 de auto nog aan uitruimen waren en de kasten aan ’t inruimen begonnen de eerste weeën.

De dag erna zijn we naar de kraamkliniek gegaan waar Jenneke – sterk en dapper als ze is – nog lang vocht tegen de weeën.
En terwijl de Tutti vredig en alleen voor anker lag volbracht Jenneke in de kraamkliniek haar zware en bijzondere taak. Donderdag om 10.45 kwam zowaar onze oudste dochter ter wereld. Suze. Met een kopje vol donker haar, prachtige oogjes en in elke knie een schijf.
Je moet behoorlijk vaardig zijn met de pen om te kunnen beschrijven wat er dan gebeurt…

Een hartelijk en gastvrij gezin heeft ons een plek gegund in het appartement bij hun huis. Dus hier zitten we goed en van alle gemakken voorzien. Die gemakken zijn zo na de bevalling, zeker voor Jenneke, erg fijn. Een groot bed, een douche en koelkast.
Een kleine schaduwkant is natuurlijk de lock-down. Er mag niemand langskomen. Geen familie uit Holland en ook geen van de mensen die we hier op Curaçao hebben leren kennen. Hoe kun je nou iets vieren zonder mensen? Gelukkig hebben we nog wel de vier lieve mensen van het gezin boven ons. Ze hadden ons huisje versierd en cake gebakken. Af en toe komen de twee meisjes eventjes bij Suze kijken. Dit enige contact is erg waardevol. 


Ten slotte presenteren wij jullie nog het geboortekaartje: